Μια μαγική βραδιά χάρισαν στους δημότες η Φιλαρμονική μας και οι μαζορέτες μας (βίντεο, φωτογραφίες).


Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 23 Ιουνίου 2017 η μουσική εκδήλωση της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ορχήστρας Βριλησσίων και του τμήματος μαζορετών.
Ο μαέστρος Νίκος Βασιάδης καθοδήγησε με την μπαγκέτα του σε υπέροχα μουσικά μονοπάτια όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής μας αλλά και τις ερμηνεύτριες.
Σπουδαίες ήταν οι ερμηνείες ξένων τραγουσιών στο πρώτο μέρος της συναυλίας και ελληνικών στο δεύτερο.
Οι μουσικές της ορχήστρας μας που συνόδευσαν μελωδικά τα τραγούδια σημαντικών ερμηνευτριών χάρισαν στους συνδημότες μας μια μαγική βραδιά κυριολεκτικά.
Ιδιαίτερη μνεία ωστόσο πρέπει να γίνει για το καταπληκτικό και χαρούμενο δημοτικό τμήμα των μαζορετών μας, τα κορίτσια μας, που μας χάρισαν μοναδικές στιγμές απόλαυσης. 
Οι Βριλησσιώτες τίμησαν με την παρουσία τους σε σημαντικό βαθμό την σπουδαία αυτή συναυλία.
Πρόντες ήταν ο Δήμαρχος κ. Ξένος Μανιατογιάννης,ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού "Ανατροπή στα Βριλήσσια" κ. Κώστας Παπασπηλίου, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Παναγιώτης Φυκίρης και η κ. Κατερίνα Χρυσοπούλου δημοτική σύμβουλος της "Νέας Πνοής", όλοι τους με διαρκή και αδιάκοπη παρουσία στο σύνολο των τοπικών εκδηλώσεων.    
Τα συγχαρητήρια στον μαέστρο μας και σε όλα τα μέλη της Φιλαρμονικής μας, τις ερμηνεύτριές μας και τα μέλη του τμήματος των μαζορετών μας, είναι η ελάχιστη υποχρέωσή μας.
Για την εκδήλωση έκανε μία πολύ σύντομη αναφορά στο πρώτο μας βίντεο ο μαέστρος μας Νίκος Βασιάδης και η ερμηνεύτριά μας ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ, ενώ στο δεύτερο παρακολουθείτε μικρό μουσικό απόσπασμα από την συναυλία. Επίσης, στη συνέχεια δημοσιεύουμε σειρά φωτογραφιών από την συναυλία..

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ















Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο