15η Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών στο Δήμο Πεντέλης.

Ο Δήμος Πεντέλης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ πραγματοποίησε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017 την 15η Λαμπαδηδρομία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων και Φορέων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.), με τη συμμετοχή συλλόγων, εθελοντών, μαθητών του Λυκείου Μελισσίων και μαθητών από το ΕΕΑ Μαργαρίτα.

Η Φλόγα της Αγάπης και της Αλληλεγγύης παραδόθηκε στο Δήμο από το Σύλλογο Αιμοδοτών Κωστάκης Μεσογίτης με τη συνδρομή του ΕΠΑΛ Αγίων Αναργύρων και αφού διέσχισε το κέντρο της πόλης μας κατέληξε στην Κεντρική Πύλη του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ - Πτέρυγα Τσαγκάρη. Τον βωμό άναψε ο Παραολυμπιονίκης δημότης μας Παναγιώτης Τριανταφύλλου.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου - Καψάλης στο χαιρετισμό του, ως «δια βίου αιμοδότης» τόνισε ιδιαίτερα το νόημα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ενώ παράλληλα επισήμανε το σημαντικό ρόλο της παρουσίας του νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ στο Δήμο μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υπεύθυνος για τη συνδιοργάνωση κος Ηλίας Βιλιώτης, ο Τοπικός Αντιδήμαρχος Δημοτικής Κοινότητας Ν.Πεντέλης κος Ελευθέριος Κιτσούλης, ο Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Ν.Πεντέλης κος Μανώλης Μιχελακάκης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ κος Βασίλειος Λάζος, η υπεύθυνη Αιμοδοσίας Δήμου Πεντέλης και μέλος του ΟΚΠΑ κα Αγνή Ζώη, το μέλος του Ο.Κ.Π.Α. κα Ελένη Γκρέτσα, το μέλος της Α΄βάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Βενιέρη Άννα, το μέλος της Β΄βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Χρυσούλα Ντούρη, ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ κος Ιωάννης Μιχαλακούκος, ο Διοικητής του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων (Σ.Ν.Ε.Ν.) κος Τσοκάνας Δημήτριος, ο Δ/ντής Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμιγκ κος Σωτήρης Παγώνης, η Δ/ντρια Ιατρικής Υπηρεσίας κα Λαφογιάννη Σοφία, η Δ/ντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πιστολά Χρύσα η Δ/ντρια Διοικητικού κα Αρκουμάνη Θεοδώρα, ο Υποδ/ντής Διοικητικού κος Μιχάλης Μεταξάκης, διευθυντές τμημάτων, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ





Παρακολουθήστε βίντεο και φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση στο παρακάτω link:
Πηγή: thessi.gr