Εξαιρετικά επιτυχημένη η θεατρική παράσταση "Ποιά Ελένη;" των μαθητών του Β΄Λυκείου Βριλησσίων.

Η παράσταση "Ποιά Ελένη;" των Ρέππα - Παπαθανασίου που ανέβηκε απόψε από τους μαθητές του Β΄Λυκείου Βριλησσίων στο θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε αναμφισβήτητα εξαιρετικά επιτυχημένη, πολύ "δουλεμένη" και ιδιαίτερα φροντισμένη και προσεγμένη.
Ξεκινώντας από την γενική επιμέλεια πρέπει να σημειωθεί ότι η απόδοση του έργου υποδήλωσε πολύ μεγάλο σεβασμό προς τον θεατή.
Περαιτέρω, οι ερμηνείες των μαθητών - ηθοποιών ήταν εξαιρετικές αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία και την εμπειρία τους, επίσης ιδιαίτερα πειστικές, φανερώνοντας ένα υπόβαθρο σοβαρής και επιμελημένης προετοιμασίας.

Το ίδιο και η σκηνοθεσία της θεατρικής παράστασης, που κατατέθηκε με μεγάλη φροντίδα και αγάπη.
Η μεγάλη επιτυχία της παράστασης σχετίζεται κυρίως με την μεταδοτικότητα των θεατρικών μηνυμάτων, την χαρά και το γέλιο που χάρισε στους θεατές.
Περίπου 500 άνθρωποι είχαν την ιδιαίτερη χαρά να απολαύσουν μια σημαντική θεατρική κωμωδία, να την χαρούν και να διασκεδάσουν με αυτήν.
Η προσπάθεια όλων των συντελεστών μας έδωσε πάνω απ'όλα το μήνυμα ότι δεν έχουν ισοπεδωθεί όλα κι ότι πάντα υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που προσπαθούν με όμρφους τρόπους.
Ήταν το ιδανικό φινάλε του 28ου Φεστιβάλ Βριλησσίων.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της σημαντικής αυτής προσπάθειας.  

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο