Το Φεστιβάλ Δράμας ταξιδεύει στα Βριλήσσια για 4η συνεχή χρονιά.

ΤΥΠΕΤ, Παρασκευή και Σάββατο 17και 18 Νοεμβρίου, 7:00μμ
Ξεκινούν στις 17 Νοέμβρη στις 7:00μμ στο ΤΥΠΕΤ οι προβολές από το Cιne-Δράση των βραβευμένων ταινιών μικρού μήκους του 40ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Δράμας (2017).
Θα προβληθούν συνολικά 7 φιλμ, ανάμεσά τους η βραβευμένη με το Χρυσό Διόνυσο ταινία «Play» του Βαγγέλη Λυμπερόπουλου και η Βραβευμένη με το Βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ «Η μέθοδος» του Χάρη Γουλάτου.
Και οι δύο σκηνοθέτες θα είναι στα Βριλήσσια και θα συνομιλήσουν με το κοινό για τη δουλειά τους, το παρόν και το μέλλον του Ελληνικού Κινηματογράφου.
Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο το Σάββατο 18/11, οπότε θα προβληθούν 8 φιλμ. Τρεις βραβευμένοι σκηνοθέτες οι Χάρης Σταθόπουλος («Το εισιτήριο»), Φαίδων Γκρέτσικος («ΒRAZUCA»), Θάνος Κερμίτσης («Καληνύχτα») και η παραγωγός της ταινίας που έκλεψε τις καρδιές του κοινού στο Φεστιβάλ «Ουρανία» Χαρά Βλάχου, λόγω αδυναμίας της σκηνοθέτιδας Δέσποινας Κούρτη να παραβρεθεί. Τις προβολές του Σαββάτου θα ανοίξει η Γιάννα Αθανασάτου, ιστορικός κινηματογράφου, καθηγήτρια του ΕΚΠΑ και δημοτική σύμβουλος Χαλανδρίου, με μια σύντομη αποτίμηση των ταινιών που θα προβληθούν.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με το καθιερωμένο κέρασμα από το Cine-Δράση

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο