Προγραμματική Σύμβαση Δήμου Πεντέλης με Περιφέρεια Αττικής για τις ασφαλτοστρώσεις.

Στη 38η συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017  το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής με την με αρ. 429/ 2017 απόφασή του  ψήφισε κατά πλειοψηφία την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης χρηματοδότησης για ποσό τεσσάρων εκατομμυρίων επτακοσίων είκοσι χιλιάδων εξήντα επτά ευρώ και δεκαεννέα λεπτών (4.720.067,19 €)  από την Περιφέρεια Αττικής στο Δήμο Πεντέλης για το έργο: «Συντήρηση Οδικού Δικτύου Δήμου Πεντέλης έτους 2017» και στις τρείς (3) Δημοτικές Κοινότητες (Μελίσσια, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη).

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειάρχη κα Ρένα Δούρου, τον εισηγητή Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κο Γιώργο Καραμέρο και το συνδυασμό της Μείζονος πλειοψηφίας ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ  για την προώθηση της χρηματοδότησης της μελέτης συντήρησης των ασφαλτοστρώσεων που η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου συνέταξε ώστε να συντηρηθούν οι υποδομές των δρόμων και στις τρείς (3) Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας, οι οποίες λόγω του εύρους του Δήμου και των επιπτώσεων των καιρικών συνθηκών κατά το Χειμώνα, έχουν υποστεί πολλαπλές φθορές.
Παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους συνδυασμούς της μειοψηφίας του Περιφερειακού Συμβουλίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ- ΠΑΥΛΟΣ ΧΑΪΚΑΛΗΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ, ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ, ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ –Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. καθώς και τους Ανεξάρτητους Συμβούλους κ.κ. Βασιλάκη Άννα, Καμάρας Παύλος, Κουκά Μαρίνα, Μαντάς Ασημάκης (Μάκης), Πρωτονοτάριος Ιωάννης και Ράϊκου Ζωή που υπερψήφισαν την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Αττικής κου Καραμέρου  και να δηλώσουμε ότι μας προξένησε απορία και κακή εμπειρία το ότι απείχαν της ψηφοφορίας οι συνδυασμοί ΑΤΤΙΚΗ και 180ο Η ΑΤΤΙΚΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ.
Τέτοια έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κοινωνιών και δεν αποτελούν έργα βιτρίνας, θετικό είναι και να στηρίζονται ΟΜΟΦΩΝΑ.
Πηγή: Περιφέρεια Αττικής

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο