"Το Ποντίκι": Ν. Καραμανλής: Με είχαν απειλήσει να σταματήσω να γράφω.

Χειροβομβίδα βρέθηκε, λίγο μετά τη μία τη νύχτα, έξω από το σπίτι του εκδότη Νίκου Καραμανλή, ιδιοκτήτη της εταιρίας MK MEDIA Group στα Βριλήσσια. Η χειροβομβίδα είναι αμυντικού τύπου και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, έφερε την περόνη η οποία δεν είχε τραβηχτεί, για να εκραγεί. Παραλήφθηκε από κλιμάκιο του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών και μεταφέρθηκε στην Εγκληματολογική Υπηρεσία, όπου εξετάζεται.

«Η δουλειά που κάνουμε δεν είναι δουλειά αγίων, είναι δουλειά δύσκολη, είπε το πρωί στους δημοσιογράφους ο κ. Καραμανλής, βγαίνοντας από το σπίτι του, τονίζοντας πως «και στο παρελθόν έχουμε δεχτεί απειλές, ξέρουμε τα προβλήματα, τα έχουμε αναφέρει και στον αρχηγό της ΕΛΑΣ πρόσφατα».
Περιγράφοντας το πώς εντοπίστηκε η χειροβομβίδα, ανέφερε: «Ήμουν έξω για ποτό και γύρισα σπίτι γύρω στη μία και κάτι. Όπως πάντα σταματήσαμε το αυτοκίνητο στη γωνία και κατέβηκε ο αστυνομικός να κάνει έναν έλεγχο. Τελείως τυχαία έπεσε το μάτι μου εκεί και είδα ένα αντικείμενο. Κατέβηκα από το αμάξι και είπα του αστυνομικού αυτό είναι χειροβομβίδα, καταλαβαίνετε τι ακολούθησε».
Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, «είναι ξεκάθαρο ότι είναι ένα μήνυμα» η τοποθέτηση της χειροβομβίδας και παραδέχτηκε πως «υποψιάζεται» ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την επίθεση αυτή: «Σίγουρα και το μυαλό μου πάει κάπου αλλά δεν μπορώ να τα πω αυτά στην κάμερα».

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο