Φέτος τα Χριστούγεννα ..χορεύουμε ζούμπα για καλό σκοπό!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Aγαπημένοι μας φίλοι, με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το Σάββατο 16/12 και από ώρα 18.30 η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Βριλησσίων διοργανώνει εκδήλωση με χορό για τα μέλη και τους φίλους της, στο χώρο μας Ολύμπου 42 στα Βριλήσσια! Η εκδήλωση περιλαμβάνει χορό zumba με την Emmanouela Veinoglou(zumba fitness instructor), διάρκειας περίπου μιας ώρας και μισής. Μπορείτε να συμμετέχετε όλοι, αρχάριοι και μη, να χορέψετε μαζί μας και να διασκεδάσετε!!! Να βιώσουμε τη χαρά και τη διασκέδαση σε συνδυασμό με τη γυμναστική που έχει κάνει τη ζουμπα τόσο δημοφιλή ανά τον κόσμο!
Η εκδήλωσή μας αυτή δεν έχει μόνο ψυχαγωγικό χαρακτήρα αλλά πραγματοποιείται και για να συλλέξουμε και να προσφέρουμε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας εν όψει των χριστουγεννιάτικων εορτών  τρόφιμα, αλλά και  γλυκά, σοκολάτες, παιχνίδια και παραμύθια για τα  παιδιά! Τα Χριστούγεννα άλλωστε είναι η γιορτή των παιδιών!
Σας περιμένουμε όλες και όλους να περάσουμε μια όμορφη βραδιά με χορό και μουσική, έχοντας πάντα κατα νου τους συμπολίτες μας που ειδικά αυτές τις ημέρες μας χρειάζονται..
Η αλληλεγγύη για εμάς ειναι τρόπος και στάση ζωής.. σας ευχαριστούμε για την έμπρακτη στήριξη και την αγάπη σας.
Για την Κοινωνία των Πολιτών

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο