Η Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων έκοψε τη βασιλόπιτά της (φωτογραφίες).

Σε ιδιαίτερα θερμό και εορταστικό κλίμα, η Ελεύθερη Έκφραση Γυναικών Βριλησσίων έκοψε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου για το 2018, την προηγούμενη Κυριακή 11/02/2018. Η εκδήλωση έλαβε χώρα σε ένα μοντέρνο, φιλόξενο και φωτεινό περιβάλλον, γεγονός που επέτρεψε σε όλους μας να χαλαρώσουμε, να ξεδώσουμε και να απολαύσουμε την παρέα, τη στιγμή, τη ζωντανή μουσική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ξενοφών Μανιατογιάννης, ο πρώην Δήμαρχος Κώστας Ιωαννίδης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ανατροπή στα Βριλήσσια» Κώστας Παπασπηλίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Σοφία Χαντζάρα, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Β' Σχολικής Επιτροπής Άλκης Εγκολφόπουλος, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παναγιώτης Φικύρης και Κατερίνα Χρυσοπούλου.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς για το δυναμικό παρών, τη ζωηρή συμμετοχή, το κέφι, το χορό και το τραγούδι, τις ιδέες και τις ευχές που μοιραστήκαμε για τη νέα χρονιά! Οι πόρτες του Συλλόγου είναι πάντα ανοιχτές, σε κάθε μοναδική και αναπάντεχη ευκαιρία, να μαζευόμαστε όλοι μαζί και να δημιουργούμε τη ζεστασιά, τον παλμό και την ενότητα, που γευτήκαμε και στην κοπή της Βασιλόπιτάς μας. Καλή χρονιά λοιπόν, και… τα καλύτερα έρχονται!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ










Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο