Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙ ΤΗΣ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ.

Από τον προηγούμενο Απρίλιο με αλλεπάλληλα και επανειλημμένα δημοσιεύματά μας που συνοδεύονταν από φωτογραφικά ρεπορτάζ, επισημαίναμε την κακή κατάσταση που επικρατεί με τη σωρεία των κάδων απορριμάτων στις πλατείες της πόλης μας, και ζητούσαμε από την δημοτική αρχή να κάνει την δουλειά της δηλαδή να δώσει λύση.
Ο τ. Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Κώστας Ιωαννίδης ευαισθητοποιήθηκε άμεσα και πρότεινε την λύση της υπογειοποίησης των κάδων προβαίνοντας σε σχετική δήλωση και προσκομίζοντας και φωτογραφίες από την συνήθη πρακτική που υπάρχει σε γειτονικούς Δήμους που έχουν επιλύσει τέτοια προβλήματα. 
Τον Μαϊο ένα μήνα μετά τα παραπάνω δημοσιεύματά μας είχαμε επανέλθει στο πρόβλημα καθώς η κατάσταση στις πλατείες παρέμενε ίδια κι απαράλλακτη.
Γράφαμε επί λέξει μεταξύ άλλων: "Η διοίκηση όχι μονο δεν απάντησε στα δημοσιεύματα, κάτι το οποίο μας είναι και αδιάφορο, αλλά ούτε έκανε κάτι, ούτε και ενημέρωσε αν και πότε πρόκειται να κάνει κάτι. Εμείς ξέρουμε ότι τους γινόμαστε ενοχλητικοί και χαιρόμαστε γι' αυτό. Γιατί αυτός είναι ο ρόλος μας. Να εντοπίζουμε προβλήματα και να ζητούμε την επίλυσή τους.Ας κάνουν κάτι επιτέλους...".
Τον Ιούλιο 2017 αλλά και μεταγενέστερα επανήλθαμε στο θέμα με έντονη δηκτικότητα πλην όμως η δημοτική αρχή και πάλι "αγρόν ηγόρασε"...
Λοιπόν από τότε μέχρι και σήμερα οι άνθρωποι συνεχίζουν να μην κάνουν τίποτα. Ουδεμία εξέλιξη. Καμία μεταβολή. Καμία είδηση σχετικά. Αγνοούμε παντελώς εάν ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του έχουν οποιονδήποτε σχεδιασμό. Αν ωστόσο είχαν δεν θα μας ενημέρωναν; Τι στο καλό, γινάτι μας έχουν;...
Εμείς εκείνο που ξέρουμε είναι ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο... 
Οι δημότες διαμαρτύρονται συνεχώς στη διοίκηση με κάθε ευκαιρία.  

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΜΑΣ:


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο