Πολιτικό εκκρεμές η διοίκηση και στο θέμα της Λαϊκής Αγοράς.

Άλλο ένα δείγμα ασυνέπειας της δημοτικής αρχής είναι οι ...θέσεις της για τον χώρο της λαϊκής μας αγοράς. Όπως είναι γνωστό η λαϊκή διενεργείται στην πόλη μας κάθε Παρασκευή. Παλαιότερα, πριν τη δημιουργία ποδηλατόδρομου στην Εθνικής Αντιστάσεως, έξι μήνες τον χρόνο, η λαϊκή γινόταν στην εν λόγω οδό (από Ολύμπου έως Κύπρου σχεδόν έφτανε), ενώ τους υπόλοιπους έξι μήνες στην Αναλήψεως.
Η φιλοσοφία και πολύ σωστά ήταν να εξυπηρετείται καλύτερα το σύνολο των κατοίκων.
Ωστόσο, από τη δημιουργία του έργου που προαναφέραμε, η λειτουργία της λαϊκής μονιμοποιήθηκε στην Αναλήψεως με αποτέλεσμα να είναι δυσκολότερη η εξυπηρέτηση των μισών κατοίκων του προαστίου μας.
Είναι γνωστό και κανείς δεν το παραγνωρίζει, ότι οι κάτοικοι που βολεύονται και πολύ λογικά αντιδρούν σε κάθε σκέψη της δημοτικής αρχής για μετακίνηση της λαϊκής. Μάλιστα οι αντιδράσεις κατοίκων είναι σημαντικές και μετά από κάθε δημοσίευμά μας. Αλλά οφείλουμε να μην είμαστε το εκκρεμές.
 Όπως η σημερινή δημοτική αρχή η οποία άγεται και φέρεται σαν αληθινό εκκρεμές.
Από τη θέση της να μετακινείται για έξι μήνες η λαϊκή για καλύτερη εξυπηρέτηση, την οποία μάλιστα επεξεργαζόταν για να βρει χώρους (Αλφειού, Κισσάβου), το γύρισε "στο τσάμικο"| δηλαδή "άστο καλύτερο είναι ώρα να δημιουργούμε παράπονα;"
Αλλά αυτό δεν συνιστά ουσιαστική πολιτική λειτουργία. Μία ασθένεια από την οποία πάσχει γενικευμένα η σημερινή διοίκηση.
Και όσο η ασθένεια θα εξαπλώνεται αυτονόητες είναι και οι εκτιμήσεις για τη συνέχεια...    

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο