Ιδιαίτερη ένταση σήμερα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων (βίντεο, φωτογραφίες).

Ιδιαίτερη ένταση επικράτησε σήμερα στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, από μεγάλη συγκέντρωση μελών του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και του ΠΑΜΕ σε ένδειξη συμπαράστασης στους δύο κατηγορούμενους νέους συντρόφους τους που "περνούσαν αυτόφωρο". Χιλιάδες πολίτες διαδήλωσαν με ειρηνικό τρόπο και ζήτησαν την απελευθέρωση των δύο νέων, οι οποίοι και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Τη μαζική διαδήλωση πραγματοποίησαν "ενάντια στην τρομοκρατία και την καταστολή της κυβέρνησης" εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι, γυναίκες, φοιτητές και σπουδαστές καθώς σήμερα παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου οι δύο διαδηλωτές που συνελήφθησαν τη Δευτέρα κατά την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Με συνθήματα όπως «Ο νόμος και η τάξη των αφεντικών, θα τσακιστεί από το δίκιο των εργατών», «Χωρίς εσένα γρανάζι δεν γυρνά, εργάτη μπορείς αφεντικά», οι διαδηλωτές απαίτησαν την απελευθέρωση των συλληφθέντων διαδηλωτών. 

Η δίκη αναβλήθηκε για την Τετάρτη 25 Απρίλη, προκειμένου να προσκομιστεί όλο το υπόλοιπο αποδεικτικό υλικό. Οι δύο νέοι αφέθηκαν ελεύθεροι, οι οποίοι βγήκαν από την αίθουσα, με τους διαδηλωτές να ξεσπούν σε χειροκροτήματα και συνθήματα.

Δημοσιεύουμε βίντεο και σειρά φωτογραφιών από τη μεγάλη σημερινή διαδήλωση, που λήφθηκαν από την εφημερίδα μας .

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ








Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο