Πρώην τένις κλαμπ: έτσι γράφτηκε η ιστορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007:
"ΤΕΝΝΙΣ - ΚΛΑΜΠ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ Η ΕΚΤΑΣΗ ΤΩΝ 8,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ".
Όργιο φημών επικρατεί στην πόλη για το σοβαρότατο θέμα του τένις κλαμπ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από διαφορετικούς τοπικούς κύκλους, η Διοίκηση του Δήμου Βριλησσίων έχασε την προθεσμία για την παρακατάθεση των χρημάτων της αποζημίωσης των ιδιοκτητών, που όρισε το Δικαστήριο για την απαλλοτρίωση και οι δικηγόροι της άλλης πλευράς ζητούν ήδη δικαστικώς την αυτόματη ανάκληση της απαλλοτρίωσης, με αποτέλεσμα ο χώρος των οκτώμισυ στρεμμάτων να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.
Ένας από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου των Βριλησσίων, για τον οποίο η διοίκηση του Σταμάτη Λώλα την περίοδο 1998 - 2002 κυριολεκτικά μάτωσε για να τον φέρει στο Δήμο, τώρα κινδυνεύει να ξαναπεράσει στους ιδιοκτήτες του.
Όπως είναι γνωστό σύμφωνα με τον Νόμο η Διοίκηση ήδη από καιρό όφειλε να παρακαταθέσει την αποζημίωση της απαλλοτρίωσης υπέρ των ιδιοκτητών στο Ταμείο Παρακαταθηκών.
Ωστόσο, δεν το έπραξε από ασυγχώρητη αμέλεια, διότι δεν σύναψε το δάνειο έγκαιρα από την έκδοση ακόμα της πρωτόδικης απόφασης και της προσωρινής τιμής, αλλά ... περίμενε το Εφετείο, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει, καθώς στη συνέχεια έπρεπε βάσει Νόμου να προβεί, λόγω μεγάλου ποσού δανείου, σε διεθνή διαγωνισμό, γεγονός το οποίο βέβαια και δεν πρόλαβε...
Οι ευθύνες της διοίκησης είναι τεράστιες και αναμένεται άμεσα να την καταγγείλουν ανοικτά οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων.
Δεν έφταναν όμως όλα τα παραπάνω, περαιτέρω η διοίκηση δεν προέβη και σε καμία απολύτως ενημέρωση για το θέμα όπως είχε στοιχειώδη δημοκρατική υποχρέωση. Ακόμα και οι τοπικοί πολιτικοί αρχηγοί είναι στο σκοτάδι και ψάχνουν για ενημέρωση σε ένα τόσο σημαντικό για το Δήμο ζήτημα.
Φτάσαμε στο σημείο, επειδή δεν υπήρξε καμία ενημέρωση και οι φήμες οργιάζουν, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Σταμάτης Λώλας να υποβάλλει έγγραφη αίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου προς τη διοίκηση και τον κ. Δήμαρχο, προκειμένου να ενημερώσουν άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο.
Οι εξελίξεις αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον".

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο