«Προκλήσεις και προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής».

ΣΥ.ΡΙΖ.Α ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στο πλαίσιο της ενημέρωσης για την κυβερνητική πολιτική η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α Βριλησσίων διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση με θέμα: «Προκλήσεις και προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής». 
Η χώρα προχωρά σταθερά προς την έξοδο από τα μνημόνια και ο σχεδιασμός της επόμενης μέρας αναπτύσσεται, ενώ παράλληλα καλλιεργούνται σοβαρές πρωτοβουλίες για την επίλυση χρόνιων προβλημάτων εξωτερικής πολιτικής με στόχο την εξυπηρέτηση των εθνικών συμφερόντων στην ευαίσθητη γεωπολιτικά περιοχή μας. Η συζήτηση γύρω από αυτά τα ζητήματα στόχο έχει την ουσιαστική πληροφόρηση των συμπολιτών μας, που βομβαρδίζονται καθημερινά από τα Μ.Μ.Ε. με ψευδείς ειδήσεις, οι οποίες σπέρνουν σύγχυση και πανικό.
Η εκδήλωση – συζήτηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018, στις 7.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11).  Ομιλητές  θα είναι ο Γιάννης Μπουρνούς, μέλος της Π.Γ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  και υπεύθυνος Τμήματος  Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων και ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Κ.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Συντονιστική Επιτροπή
Οργάνωσης μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α Βριλησσίων

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο